lg Administrator
Jucator De SAMP : Da Numarul mesajelor : 168 Respect : 6165 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/06/2009 Varsta : 30 Localizare : Timisoara
| Subiect: Sedinta si Salariile Joi Aug 06, 2009 8:13 am | |
| Sedinta si Salariile Membrilor Medics/Fireman Departament
- Sedinta Va fi in fiecare Duminica in jurul orei 20 : 00 ( Cel mai probabil este sa inceapa dupa 5 minute dupa payday ) .
Inainte de sedinta vreau sa va gasesc pe toti la spawn MF aliniati frumos. Eu voi sta in fata voastra si va voi comunica :
- Noutatile aparute - Nemultumirile si Multumirile - Va voi raspunde la intrebari - Imi comunicati toate nelamuririle.
- Salariile
se vor primi intre orele 21 : 00 si 23 : 00 . Salariul va fi de 100.000$ . Toata lumea primeste acelasi salariu. Cei care nu sunteti Online la ora aceea veti pierde salariul , urmand sa il luati saptamana viitoare.
- Primele
se vor primi duminica dupa ce terminam sedinta. Doar trei membri M/F vor lua prime . Voi alege eu din cei prezenti la sedinta cine va lua prima . Pentru a primi prime trebuie sa fiti activi pe server si cat mai mult timp On Duty. Trebuie sa jucati cat mai Role Play , sa ajutati leaderul si membri M/F la nevoie, si sa fiti prezenti la sedinte. Primele vor fi de 50.000 $ .
- Chiar daca ai fost foarte activ si
foarte mult timp On Duty , ai ajutat leaderul si ceilalti Membri dar ai primit warn din anumite motive, nu vei primi prima.
- Rankurile din Medics/Fireman Departament sunt urmatoarele :
Rank 6 : Medic-Chief Rank 5 : Special Medic Rank 4 : Assistent Rank 3 : Assistent in Charge Rank 2 : Paramedic Rank 1 : Medic
Fiecare membru va lua Rank in functie de :
- Cat de bine stie regulamentul - Activitate pe server - Cat de mult isi ajuta colegii/leaderul - Cat de mult sta On duty.
Daca vei lua prima la sedinta, garantat vei lua si Rank up. Daca ai luat Warn, nu vei mai avea niciodata ocazia de a lua Rank up .
| |
|